Nostalgi….

Bestämde mig för att använda eftermiddagen till att gå igenom klädkammaren och rensa lite.
Nostalgin blev stor när jag kom till den  här galgen.

Strava Gran Fondo Augusti 2014
Strava Gran Fondo Augusti 2014

Då 2014 hade Strava någon grej att när man gjort deras Gran Fondo badge fick en köpa tröja och byxor, tröjan med den månadens färg och eftersom jag har en fling för orange bestämde jag mig att augusti 2014 skulle bli första gången jag fixade Gran Fondo badgen…
Distansen att klara var 130 kilometer och 19/8 körde jag 131 kilometer på Gran Canaria, valde dessutom att göra det i kombination med att klättra upp för Pico de las Nieves den klättringen är fortfarande den längsta jag gjort
https://www.strava.com/activities/182483867
Jag var ute i lite drygt åtta timmar och klättrade totalt 2592hm.

Inte kan en väll dumpa dessa cykelkläder trots att dom är i storlek XL och satt tajt då.. (vägde 109Kg) och jag idag föredrar medium….?

2 svar på “Nostalgi….”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *