Kristihimmelfärdshelgen! (Del 2)

(Får lära mig det här med att blogga, hittade ett opostat inlägg….)
Ingen morgunhani på fredagen på grund av klämdag så jag sov länge och hade sen lite jobb att fixa innan jag rullade ner till ÖC för att testa ny styrstam till SuperXen och komplettera cykelvårdslagret, K fick nämligen mina påbörjade produkter när vi hade cykelvårdskurs på torsdagen.
I övrigt bara vila.
Lördagen så körde CK Sportson Sommen Runt och som dom körde 3h15min46sek för tätherren och drygt 3h17min för klungan. Starkt jobbat gubbar!
Själv hade jag lovat att dra K runt Torpön men förkylning hade grusat träningen så vi bytte fokus och cyklade i Tabergsdalen istället, ja det blev faktiskt en topptur 🙂
Avslutade med glass från Lilla Glassfabriken.

Glasspaus
Glasspaus

Del 1 här:

Kristihimmelfärdshelgen! (Del 1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *