Att tänja på gränserna.

Körde måndagsrundan igår och någon sa ”Hej Janne, så det är dig jag följer på Strava, du cyklar ju sjukt mycket!”
Svarade att det ju blivit lite si och så med cyklingen i Juli, fick ju ont i knät och avbröt La Lepres 60 milare och dessutom förkyld i två veckor så det har inte blivit  så mycket cyklat…

Janne Paananen
Janne Paananen

Nu på morgonen kollade jag min statistik på VeloViewer och inser att allt är relativt… Fick ihop 946 kilometer i Juli och bortser man från i år så har jag bara cyklat längre på en månad en enda gång tidigare, i Juli förra året då jag fick ihop 979 Kilometer. Så visst, i jämförelse med April-Juni 2017 så blev det inte ”mycket” cykling men ett rätt OK resultat ändå och bäst är att backar börjar bli lättare vilket är skönt inför årets Rapha 12 Hills den 19/8.
Augusti blir förhoppningsvis dessutom en riktigt bra cykelmånad med följande plan:
12/8 Cykelvasan (På SuperXen då jag  ju sålt min MTB)
19/8 Rapha 12 Hills
26/8 Hansens cykelløb

Totalt i år har jag fått ihop 7998 kilometer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *