Testa randonneur cykling!

På lördag är det dags för La Lepre Stancas 200 kilometers brevet. Det är andra gången för året det körs, hade tänkt köra det förra gången men cellgiftsbehandlingen satte stopp, kom halvägs till Cirkel K och starten innan mina fingrar sa nej tack…

Cellgiftsbehandlingen hade en ”liten” bieffekt, kyla fick det att kännas som jag höll i ett elstängsel och trots hummervantar  kunde jag helt enkelt inte köra 200km i mars….

På lördag kommer jag dock starta oavsett väder men hoppas givetvis på sol och vindstilla 🌞


Fast mulet och svag vind är inte det sämsta det heller….

Rutten är densamma som förra året och det här brevet är lite speciellt för mig.

Körde det solo fyra dagar efter att jag fick reda på att jag hade någon form av tumör i magen och det var helt fantastiskt att köra, bara låta benen trampa och tankarna flyga att det sen var den längsta sträcka jag någonsin cyklat gjorde det ju också lite speciellt. Innan den rundan hade jag aldrig cyklat ”mer än” 141km på en dag. Dessutom det första brevet jag cyklade överhuvudtaget. I år har det blivit två fullföljda (400km och 300km) och så ett 600km som jag bröt…

Förra årets stämplar:


I år hoppas jag att jag får sällskap, räknar med att frukostfika i Eksjö, ostkaka i Österbymo (Hantverkshuset serverar kaffe och Brostorpsostkaka för 40kr)

Stämplar nog bara i Ödeshög och tar sen lunch i Gränna.
Rutten finns här https://ridewithgps.com/routes/6106627

Och mer info här :

Brevet 200 km


Starten är 0800 lördag morgon från Cirkel K  Elmia, hoppas vi ses! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *