#LEVFÖRFAN

Nu har det gått ytterligare lite tid sen jag uppdaterade er om mitt liv, sist hade jag  precis fått lite blod och fick ytterligare ett  par påsar dagen  efter. Vet inte riktigt om det hjälpt, blir fortfarande tröttare och tröttare men kanske hade jag varit risigare utan blodtillskottet, har i vart fall inte blivit sämre av det och i morgon är det dags för uppföljande blodprov.

På lördagen var det så dags för #levförfan eventet skapat av cykellistan med vänner för att ge folk en chans att träffas och att träffa mig om dom ville plus det  givna att försöka samla in lite pengar till Barncancerfonden via Team Rynkeby Godmorgon i Jönköping. Jag  hade lovat försöka ta mig ner till starten för att säga hej till vad jag kunde tänka mig skulle bli 20-30 personer som skulle ta sig runt Munksjön innan fika på Bonarelli, när jag kom ner och ut genom garageporten fick jag en smärre chock över mängden människor som samlats,alldeles rörd lyckades jag sätta mig på flaket till Fernandos lastcykel och ”gömma” mig där.

En tagen och rörd Janne!

Fantastiskt med så mycket människor, Mats försökte räkna när ni på olika sätt tog er runt sjön och gissningsvis var ni 220 personer… Helt otroligt och stort tack till er alla! Ett ännu större tack för alla små och stora bidrag till barncancerfonden, det fanns ett drömmål på 25000Kr vilket i torsdags var överträffat med råge 88500Kr insamlat den 23/11.
Jag smet tillbaks upp i lägenheten en stund och fick sen skjuts av mamma och pappa till Bonarelli, även där fick jag smita in när jag insåg att närmare 100 personer tagit sig dit men fick i alla fall pratat med en del av er medans vi fikade på bullar, frallor, kaffe te och  saft allt sponsrat av Mojje. TACK Mojje!! och tack alla som kom!
I övrigt har det rullat på, min mun blir bättre och jag känner smak och kan njuta igen av god mat, magen är i uppror men lopramid håller den i hyfsat skick och doktor Anders gjorde ett  fantastiskt jobb när han justerade upp morfindosen så på två veckor  har jag bara behövt göra fyra extra tryck på pumpen.
Anna har gett min syster och Karin  en kurs i grundläggande cykelvård och det var några lyckliga tjejer som avslutade den med att äta affärslunchen på Vy i fredags! Tack Anna!
Staffan har beställt vinterdäck till sin cykel så han kan fortsätta cykla när snö och is sätter in, en lycklig morbror blev resultatet av det!
Besöken rullar in och de ”spontana” fredags AWna fortsätter det  ger också en lycklig Janne

AW
AW

så upprepar vad jag  sagt tidigare, det är bara att titta in på fem minuter och en kaffe eller två timmar och tjöt (med risk att en får hjälpa mig med att ta ner soppåsen eller något annat jag inte orkar eller ids…)

Vill en så kan en på skyltsöndagen besöka Galleri och Restaurang Tegel på Tändsticksområdet någon  gång mellan  15-19 där Jens kommer stå och servera soppa och istället för att ta betalt får en swisha en slant till TRGMJönköping och #levförfan.

Tegel

En får också chansen att titta på Pia Strangs konst som det är vernissage för och kanske kanske finns det möjlighet  att bjuda på en av hennes tavlor också till förmån för Barncancerfonden! Tack Jens och Pia! (Pia är det för övrigt som tatuerat mitt cykelkedjehjärta på Brimstone Alley)

Hjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *