Mer blod.

I måndags skulle jag lämna blodprov för att se om blodtransfusionen hjälpt något.

A kom hit och jag slog mig ner vid köksbordet men efter fyra värmekuddar och tre stick gav vi upp… Min stackars kropp höll stenhårt i blodet och vägrade lämna ifrån sig en endaste droppe blod, jag blev stressad och det gjorde ju inte saken bättre… A är kolugn och bara säger åt mig att slappna av vi struntar i det idag och gör ett nytt försök i morgon… Sagt det förut och säger det igen hemsjukvården Team 8 är underbara… Ingen stress allt ordnar sig…

Och givetvis gjorde det det S kom igår och det behövdes ”bara” två stick för att få ut fyra rör blod…

Krisse kom hit tidigt igår med färskt bröd och pålägg för frukost innan hon hjälpte mig att städa ur hallgarderoben och mina cykelpryttel skåp så en glad Mattias fick även han frukost när han ploppade in halv åtta med strumporna Richard köpt på auktion till förmån för Barncancerfonden och TRGMJÖNKÖPING pengar rullar in till #levförfan…..

På eftermiddagen ringde Team 8 och blodet hade nog hjälpt lite, HB hade ”bara” sjunkt två enheter till 69 istället för 71 som det var dagarna innan förra transfusionen så idag blir det leverans av nya blodpåsar, skönt, för jag blir sjukt trött fram på dagen så nu för tiden är det oftast minst en ”fool the rooster” under dagen.

Kärlek till er alla ❤️ och #levförfan

3 svar på “Mer blod.”

  1. Du skriver så fantastiskt fint oavsett om det är negativa eller positiva grejer du beskriver. Samtidigt som du sprider kärlek till alla i din omgivning,det måste vara #levförfan i sin rätta bemärkelse.
    Kram från en tårögd pappa.

  2. Du väl vet att människan behöver B12-vitamin injectioner 1 mg varje månad, om mangen är bortopererad. Det är en injektion som ges till muskeln. säg till din läkare att du vill ha B12 vitamin injektion som alla som har magen bortopererad. Det hjälper lite mot anemi också minskar det nervsmärtor , som kommer pga brist på B 12 i nervcellerna.

    1. Tack det vet jag, har fått B12 sen direkt efter operationen förra hösten men trots detta så sjunker HB nu med den nya tumören så nu kompletteras det med transfusioner och dom hjälper. HB hade gått upp i måndags när vi tog senaste proverna. Nu dippade däremot kalium så nu får jag komplement även av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *