God fortsättning!

Då var julen avklarad och sicken jul det blev! Bättre än jag vågat hoppas på i min vildaste fantasi.

Inledde julafton med besök av syrran och grabbarna, fick lite underbara Yankee candles av dom och överlämnade mina presenter till dom innan vi tog gröt och skinkmacka till frukost, även J tittade in och önskade god jul.

Efter lite småprat rullade dom upp till mor och far för fortsatt firande och jag gick och la mig och sov lite. Väcktes av porttelefon och in kom Ulf och Anna-Karin och sa hej efter att de kört ett julsftonspass på Cardio Club, hurtiga människor, nytt ring på dörren och även Fredrika och Éric med ”barn” kikade in mellan sina julaftonsstopp.

Lite mer sömn innan kvällens gäster dök upp i form av Kristina, Angelique och Adam. A och A hade tillbringat dagen som tomtar åt Team Rynkeby God-Morgon och var rätt trötta när dom kom..

Men ack så fina..

La sista touchen vid maten och sen åt och pratade vi kvällen lång!

Tack för att ni ville tillbringa julaftonskväll med mig ❤️

Juldagen sov jag till 11 med kort avbrott för det dagliga besöket från hemsjukvården. 11 dök Algö / Nilsson upp och det var dags för julmat med familjen, resterna från julafton förstärkta med mammas revbensspjäll ❤️

Umgicks med dom fram till kvällen och sen lite slappande vid tvn och ett besök till innan jag somnade ovaggad.

På natten gick jag upp och behövde något att dricka så tog det sista av äppelmusten som jag helt oväntat fick i lördags då för mig okända ägaren till Rudenstams gårdscafé/butik ringde på dörren och frågade om han fick överlämna en liten julklapp…. Kärlek till er och stort tack!

Bara ett problem, trots allt prat om mat så här i juletid har jag fått svårare och svårare att äta. Portionerna blir bara mindre innan det står mig långt upp i halsen 😱 så när jag tog en stor klunk must gick det inte utan den kom upp igen. Jag har nått ett läge där ungefär 2-3 matskedar är en lagom portion innan jag måste pausa en rätt lång stund innan jag kan äta mer…

Har pratat lite om det med vården i veckan men i går tog jag upp det ordentligt med A och hon undersökte mig lite. Tarmljud på plats och jag berättade att magen fungerar som den ska så sent som på morgonen snarare lös än fast (osminkad blogg detta) så verkar inte vara förstoppning utan nu är frågan om det beror på vätskan i buken, tumören eller en kombination av de båda.. Hon lämnar rapport till Ryhov så får jag prata med doktor A och se vad han tror och hur vi går vidare. Men tumören har ju redan bevisat att den kan täppa både matstrupen (förra sommaren) och gallgången (inledningen av den här rundan) och det är väl inte helt oväntat att något varit på gång med tanke på hur mycket tröttare jag faktiskt är också…

Jag återkommer när jag vet mer i alla fall.

Annandagen avlöpte väl med vila och lite trevliga besök i alla fall 😊

I kväll ska jag försöka pärla armband med Team Rynkeby God-Morgon och det ska bli riktigt kul.

Kram Janne

#levförfan

#kärlektillalla

5 svar på “God fortsättning!”

    1. Hej 😊
      Kan du kontakta Team Rynkeby Godmorgon Jönköping via Facebook så hjälper dom dig. Har du inte Facebook eller stöter på något annat problem återkom så ska jag försöka hjälpa dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *