Abloc Winter Challenge

Igår kördes Abloc Winter Challenge, jag var anmäld sen första anmälningsdagen och det var årets stora ”idiotutmaning” såg verkligen fram emot det under sommaren hur konstigt det än låter.

Insåg ju dock rätt snart när cancern kom tillbaka att det inte skulle bli cykla runt vättern 28/12 utan att jag fick vara glad om jag ens levde så länge och kanske kunde ta mig till Vox och vara med på den avslutande middagen.

Lever gör jag trots allt, även om ”ingen” trodde det för två månader sedan och i förrgår orkade jag mig ner till Tegel i nästan tre timmar och var med när Team Rynkeby – God Morgon Jönköping gjorde #levförfan armband. Så hoppet fanns om att vara med vid målgång.

Armband finns nu att köpa på Öster Cykel om en bor i Jönköping och kan en inte ta sig dit kontaktar en Team Rynkeby i Jönköping så kan dom lösa det via post. Och vill en ”bara” skänka en slant går det som vanligt bra att swisha 123 426 29 45 och skriva #levförfan i meddelandet. Hashtaggen bara för att kunna särskilja från TRs normala insamling så utelämnar/glömmer en den så kommer ändå 100% av pengarna till barncancerfonden.

Väl hemma från Tegel och pärlningen var jag så trött så trött, vinkade av mamma och pappa nästan direkt och stöp i säng och somnade som en stock. Brukar vakna till lite då och då under natten för att röra på mig lite eftersom jag egentligen bara kan sova i en ställning och det blir lite ömt och trycker men i går natt vaknade jag upp och hade ont, ont i ryggen vid vänster njure och så pass ont att jag var tvungen att trycka på morfinpumpen för första gången sen den justerades upp för sådär sju veckor sedan… Morfin verkar fort och jag somnade om och sov någon timme till innan jag vaknade igen och hade ont på exakt samma ställe, nytt tryck och smärtan försvinner och jag sover ett tag till. Nästa gång jag vaknar så har det faktiskt släppt och jag behöver inget mer extra igår. Skönt!

Får en telefontid med läkare på eftermiddagen och vi pratar en stund och hon förklarar, blodprovet i tisdags så var HB värdet tillräckligt bra för att jag inte skulle få nytt blod denna vecka utan vi avvaktar nya prov på tisdag dock så hade njurvärdena sjunkt och en av orsakerna till det kan vara att njurarna börjar svikta, förändringen var så pass liten att dom misstänker en av njurarna och när jag nu fick ont runt vänster stärktes misstanken eftersom redan röntgen i september visade att tumören växer runt vänster njurven.

Risken är alltså stor att min vänstra njure håller på att dö av syrebrist, det bra är att en klarar sig med en njure och jag har fortfarande höger kvar i så fall, dessutom så är jag långt ifrån maxdosen i morfinpumpen så hon lovade att jag inte skulle behöva ha ont av det här heller.

Så allt det här i kombination med att jag då inte kan äta ordentligt längre och att jag är trött så jag sover massor gjorde att jag inte lyckades ta mig till Vox och hejja på hjältarna som gick i mål. (Trots erbjudande om skjuts) Hade bara blivit ledsen och besviken för att jag inte kunnat vara med…

Allt var dessutom inte elände igår.. Blev frukostklubben och andra både väntade och oväntade besök med bra samtal så en fin torsdag ändå ❤️

#levförfan

#kärlektillalla

#fuckcancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *