Ekhagens Gästhem

I eftermiddag så ska jag flytta hemifrån, förhoppningsvis för sista gången i mitt liv. Sjuktransporten ska dyka upp vid halv fem och då bär det av till Ekhagens Gästhem.

Är ju 1,5 vecka sedan jag fick sluta äta och jag får i mig mindre och mindre med vätska så krafterna tryter och jag har börjat få svårt att lägga mig ner i sängen efter toalettbesök osv. Vill inte i mitt eget huvud känna att vuxenfritidset på Barnarpsgatan 123 blivit sjukhuset där mina vänner och bekanta får komma och hjälpa mig kissa utan den biten får proffsen lösa så kan vi fokusera på dom fina bra bitarna och jag kan lägga den ork jag har på att umgås med er ❤️

Uppdaterar så snart jag vet mer men för nu

#kärlektillalla

#levförfan

#fuckcancer

Älskade vänner, ni betyder så mycket och tack för allt så här långt ❤️

23 svar på “Ekhagens Gästhem”

 1. Jag känner dig inte, men tänker på dig varje dag. <3 Din styrka och inställning imponerar mig verkligen och har fått mig att tänka mycket på mitt eget liv och MIN situation. Lev för fan, det är ett så bra ordspråk! <3

  Gästhemmet verkar fint, det blir nog alldeles utmärkt. Många , stora och varma kramar till dig, jag fortsätter följa din resa i nya hemmet!

   1. Ekhagens gästhem tog så fint hand om min man när han bodde där. Där finns det riktiga änglar. Vi drack champagne, åt kräftor, sov gott tillsammans och allt med ett leende från personalen. Jag önskar dig alla stunder av värme. Kram och #levförfan

 2. Var inne på öster cykel idag och köpte armband, precis som jag lovade Janne. Kampen fortsätter, #fuckcancer men #levförfan.

  Kärlek.

 3. På ekhagen slutade min syster sina dagar för 8 år sedan. Det bemötande vi alla fick där gör att man än idag tänker tillbaka med tacksamhet och värme

 4. Jag tror att det blir bra. Hur fan man kan säga det, men du är en klok man och förstår vad jag menar.

  Frid broder, frid vare med dig – du är i mina tankar och du är mina handlingar. Du är inte ensam och du är inte bortglömd. Dessutom är du en källa till kärlek och en påminnelse för oss med något längre kvar att vi skall ta vara på tiden och att vi skall respekter kärleken.

  Frid Janne.

 5. Jag känner dig inte, men din syster köpte min lägenhet. Jag har kunnat följa dig den senaste tiden genom henne å jag är så imponerad av din positiva inställning å du är verkligen en kämpe å en stor förebild. Du har inspirerat mig i mitt egna liv å jag önskar dig en fin å rofylld tid i ditt nya hem. Kram från Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *