Cube AMS 100 HPC

Efter postordercykeln blev det alltså dags att uppgradera till fulldämpat.

Cube HPC
Cube AMS 100 HPC

Hämtade hem den från ÖC 20150212, fantastiskt trevlig och prisvärd om än inte så mycket cyklad på… Våren 2015 var ett enda kaos och cyklingen blev lidande men lite han vi uppleva fram tills säsongsavslutningen den 28/6 på Ränneslätt där ryggen gick sönder.

Ränneslätt 2015

Mitt bästa resultat på ett lopp så långt, räckte för att seeda upp mig till tävlingsklass i cykelvasan och gav poäng i långloppskuppen.

Innan start.

11/6 hade jag köpt min Cannondale Ultegra Disc och den nya sittställningen utmanade min rygg då mina coremuskler var allt annat än närvarande och Ränneslättsturen var alltså spiken i kistan och det var färdigcyklat för 2015.
Cyklade lite på den i början av 2016 men i maj 2016 var det dags för nästa olycka och jag kraschade hårt när jag testkörde en Cannondale Scalpel den 5/5. Efter det har intresset för MTB varit obefintligt och jag bytte in min Cube mot diverse cykelprylar till mina andra två cyklar i maj 2017.
Cuben och jag fick ihop lite drygt 72 timmar tillsammans.

Statistik
Statistik